چه کتابهایی برای آیلتس بخوانیم؟

چه کتاب هایی برای آیلتس بخوانیم؟ داستان آلیس را که حتما شنیده‌اید؟ اگر نشنیدید فیلمش را که حتما دیده‌اید؟ ای‌بابا، نتوانستید زیرنویس‌فارسی خوب برایش پیداکنید و بی‌خیال دیدنش شده‌اید؟ خب خبر بد این‌که این تازه آغاز ماجرااست و عواقب ندانستن زبان به همین نقطه‌ی کوچک ختم نمی‌شود و خیلی زود باید با رویاهای بزرگ‌تری مثل تنها سفر کردن به یک کشور خاجی یا کار و تحصیل در یک کشور پیشرفته خداحافظی کنید.

اگر همین الان جمله‌ی «همین امروز به سراغ گرفتن مدرک آیلتسم می‌روم» در ابر بالای سرتان ظاهر شده‌است اما نمی‌دانید از کجا شروع کنید؛ با ما همراه باشید تا با بهترین منابع خودخوان آیلتس آشنا ‌بشوید و بتوانید یک‌بار برای همیشه پرونده‌ی این غول بزرگ را ببندید.

برای امتحان آیلتس از کجا شروع کنم؟

به هزارتوی منابع خودخوان آیلتس سلام کنید اگر

وقت آزادتان از کم هم کمتر است:

ممکن است شما کارمند یا محصل باشید و یا به هر دلیلی وقت کافی برای رفتن به آموزشگاه زبان را نداشته‌باشید؛ مدرک آیلتس هم شبیه دعوت‌نامه هاگوارتز نیست و خودش نمی‌تواند بال و پرزنان به سمت شما بیاید؛ این است که باید از یک‌جایی آستین‌هایتان را بالابزنید و خودتان در خانه یا محل کار، استاد خودتان بشوید

از آموزشگاه خوب خبری نیست: گاهی به خاطر محل سکونت احتمال پیداکردن یک آموزشگاه خوب برای گرفتن مدرک آیلتس از احتمال پیداکردن یک وایت‌واکر زنده هم کم‌تر است؛ البته گاهی هم به خاطر زیادبودن تعداد آموزشگاه‌ها اوضاع سخت می‌شود چون نمی‌دانیم از میان این همه آموزشگاه، شانسمان را باید در کدامشان امتحان‌کنیم تا به ساده‌ترین شکل ممکن به آیلتس دوست‌داشتنی‌مان برسیم؛ به هرحال اگر مثل آلیس در سرزمین آیلتس گم شده‌اید یا اصلا به سرزمین عجایب آموزشگاه‌ها دسترسی ندارید؛ بهتر است از همین حالا به فکر پیداکردن کتاب برای شروع آیلتس باشید.

3+1 کتاب برای شروع آیلتس

کتاب‌های  Focus on Vocabulary: فرض کنید شما در سرزمینی عجیب گم شده‌اید و برای خارج‌شدن از این سرزمین نیاز به کلی پول دارید؛ کلمه‌ها در این دنیای جدید نقش پول را دارند؛ حالا چه کار می‌کنید؟ خب واضح است که همه‌ی جیب‌هایتان را از کلمه‌ها پر می‌کنید. چطور؟ خیلی راحت می‌روید و یک مجموعه‌ی دو جلدی کتاب Focus on Vocabulary را تهیه‌ می‌کنید؛ و درست مثل مورچه‌ای که دانه‌های ‌غذا را در زمستان انبار می‌کند؛ شما هم شروع به جمع‌آوری لغت‌ها و ذخیره‌کردنشان در همه‌ی کنج‌ها و شیارهای مغزتان می‌کنید؛ البته خوب ‌است بدانید این کتاب‌ها دارای دو سطح مبتدی و پیشرفته هستند.  بنابراین شما می‌توانید با توجه به سطح دانش زبان انگلیسی‌تان، به سراغ هر یک از این دو سطح بروید و دایره لغاتتان را ارتقا بدهید.

 

No Products Found

 

مجموعه کتاب New Headway Plus : شما با یک مخزن پر از کلمات ریز و درشت در سرزمین آیلتس، پیش می‌روید که ناگهان به یک در بزرگ با چهار قفل می‌رسید. روی این چهار قفل نوشته شده‌‌است: خوب حرف‌بزن! خوب گوش‌کن! بهتر بنویس! و عالی بخوان و بعد حرکت کن! شاید فکر کنید چقدر مسخره ‌است که داریم وسط یک مقاله‌ی به این مهمی برایتان داستان می‌گوییم؛ اما جالب است بدانید این داستان به طرز عجیبی واقعی است و شما در جلسه‌ی آزمون آیلتس دقیقا با همین در بزرگ و چهار قفله برخورد می‌کنید و اگر می‌خواهید با موفقیت آن را به سمت رویاهایتان باز کنید، باید در چهار حوزه‌ی listening، Writing، Speaking، Reading حسابی خودتان را تقویت کنید!

یادتان هست گفتیم می‌توانید به سراغ موسسه سفیر بروید و با مشاوره‌ی رایگان یک نقشه‌ی راه بگیرید؟ بیایید فرض کنیم ناگهان از وسط این نقشه، مجموعه کتاب New Headway Plus در دستتان ظاهر می‌شود. کتاب‌هایی که کلی لغت و گرامر و سی‌د‌ی روی میز اتاقتان می‌گذارند و تا آخرش پای همه چیز می‌ایستند.

 


شما به راحتی  و با کمک این کتاب‌ها می‌توانید کلی لغت جدید به جیبتان اضافه کنید؛ گوش‌هایتان را برای بهتر شنیدن تربیت ‌کنید؛ و بعد از آن به شکل  مستقیم و غیرمستقیم گرامرهای خشک را هم در خودآگاه و ناخوداآگاهتان جا بدهید و خودتان را برای یک مبارزه‌ی جانانه آماده‌کنید. خلاصه که مجموعه‌ی نیو هدوی پلاس از آن منابع خودخوان آیلتس است که هم با کتاب‌های سطح beginner به کمک مبتدی‌ها می‌آید و هم با کتاب‌های پیشرفته‌اش می‌تواند به افرادی‌که به دنبال نمره‌ی بالاتر آیلتس هستند؛ کمک کند.

 

مجموعه Headway Academic Skills : خب شما با سه چراغ روشن از مرحله‌ی مقدماتی یادگیری آیلتس وارد سطح متوسط (Upper Intermediate) و یا پیشرفته (advanced) شده‌اید؛ حالا وقتش است که یک‌بار برای همیشه اژدهای سرکش آیلتس را رام کنید.

برای این‌که قدم آخر را به بهترین شکل بردارید باید یاد بگیرید که چطور در زمان سخنرانی نت‌برداری کنید تا موقع listening و بعد از آن پاسخ به سوال‌های چهار گزینه‌ای دچار مشکل نشوید؛ از طرف دیگر باید مهارت‌تان در صحبت‌کردن و حتی فکرکردن به زبان‌انگلیسی را حسابی تقویت کنید تا هنگام مصاحبه حضوری خیلی‌خوب و راحت بتوانید از تمام دانشتان استفاده کنید و به خوبی به  سوال‌ها پاسخ بدهید و خیلی بهتر مباحثه کنید.

مجموعه کتاب Headway Academic Skills دقیقا به همین منظور طراحی شده‌‌ و شما به کمک تمرین‌ها و سی‌دی آموزشی این کتاب می‌توانید مثل آب خوردن از پس آیلتس بربیایید.

 

 
 
کلام آخر
حتما تا این‌جا دیگر متوجه شده‌اید که منابع خودخوان آیلتس خیلی متنوع و زیاد هستند و اگر از یک مشاور صادق در انتخاب مجموعه کتاب‌ خوب کمک نگیرید، خیلی زود با کوهی از کتاب و منابع مختلف محاصره می‌شوید؛ برای این‌که مدت زمان محاصره‌تان خیلی طول نکشد، ما در سفیرمال، با مشاوره‌های رایگان به شما کمک کنیم بهترین مجموعه کتاب برای شروع آیلتس را انتخاب کنید و مسیر صعودتان به قله‌ی‌یخی آیلتس را هموارتر کنیم تا این شما باشید که پرچمتان را بالای قله‌ی آیلتس می‌کوبید و از آن بالا با افتخار، به مسیری که پشت سر گذاشته‌اید، نگاه می‌کنید.

آزمون آزمایشی آیلتس که به آن امتحان ماک آیلتس نیز گفته می‌شود، نمونه‌ای شبیه‌سازی شده از آزمون آیلتس است که امکان سنجش دقیق نمرات در آزمون استاندارد را بدون پیچیدگی‌های آزمون آیلتس رسمی و با هزینه‌ای بسیار کم فراهم می‌کند. تمام تلاش تیم آیلتس موسسه سفیر بر این است که آزمون‌های آزمایشی آیلتس را  با در نظر گرفتن تمامی مراحل آزمون اصلی مانند پر کردن پاسخنامه‌ها، دستور العمل‌های روز آزمون، شماره داوطلبی و جزئیات دیگر، برگزار نمایند تا داوطلبان درک صحیح و تجربه‌ای واقعی از آزمون IELTS داشته باشند. آزمون ماک سفیر دارای تقویم سالانه بوده و به شما امکان برنامه‌ریزی بلند مدت برای آمادگی هر چه بیشتر برای امتحان آیلتس را می‌دهد و در چهار سنتر مجهز در چهار منطقه شمال، شرق، غرب و مرکز تهران برگزار می‌شود.

لزوما خواندن کتاب‌های بسیار و یا شرکت در چندین کلاس مخلتف شما را به آن چیزی که می‌خواهید نمی‌رساند. برای موفقیت در آزمون آیلتس باید فوت کوزه‌گری را دانسته و از معلومات خود به خوبی استفاده کنید. برای اینکار شما نیاز به یک جمع‌بندی اصولی و تخصصی دارید تا بتواند شما را برای آزمون آیلتس آماده کند. کارگاه آیلتس سفیر (Uni-Skills) دقیقا همان چیزی است که می‌تواند هر مهارت شما را تنها در یک روز به خوبی تقویت کند. این کارگاه‌ها توسط اساتید مجرب سفیر در حوزه آیلتس در 4 سنتر در تهران برگزار می‌شوند.

با ثبت‌نام در سرویس تصحیح رایتینگ آیلتس سفیر، شما می‌توانید نسبت به نقاط قوت و ضعف خود در این بخش از آزمون آگاه شده و نسبت به رفع اشکالات خود اقدام نمایید.

اگر می‌خواهید در آزمون آیلتس شرکت کنید، برای آگاهی از نقاط قوت و ضعف خود در بخش Writing می‌توانید در سرویس تصحیح راتینگ آیلتس سفیر ثبت نام کنید. با این کار به خوبی نقاط ضعف خود را رفع کرده و قدمی دیگر در مسیر رسیدن به نمره ایده‌آل در آزمون آیلتس بردارید. رایتینگ شما توسط اساتید مجرب آیلتس و ممتحین ماک تصحیح شده و فیدبک کامل به شما داده خواهد شد. علاوه‌براین، ممتحن منابع مورد نیاز برای بهبود نمره و رفع اشکال را به شما معرفی کرده و به شما راهکار ارائه خواهد کرد.

سرویس تصحیح رایتینگ آیلتس سفیر شامل مراحل زیر است:

    1. Writing Correction
    2. Evaluation
    3. Remedial help

مطالب مرتبط:
بهترین کتاب گرامر آیلتس
معرفی ۴ کتاب reading آیلتس
بهترین آموزشگاه آیلتس
چگونه در خانه آیلتس بخوانیم؟
کتاب لغت آیلتس

  • سفیرمدیا
  • اردیبهشت 10, 1402

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
مقایسه