
امروز قصد دارم تجربهای جذاب و ارزشمند را با شما به اشتراک بگذارم. این تجربه مربوط به شرکت در کارگاه آیلتس یک روزه با عنوان “Uni-skills” است که توسط موسسه زبان سفیر گفتمان برگزار شد. هدف اصلی این کارگاه، بهبود مهارتهای نوشتاری در بخش رایتینگ تسک 2 آزمون آیلتس بود. در آغاز، باید اشاره کنم که پیش از این، برای کسب نمره 8 در آزمون آیلتس و بهویژه نمره 7 و نیم یا بالاتر در بخش رایتینگ، تلاشهای زیادی انجام داده بودم. با وجود تسلط بر زبان انگلیسی در سطح پیشرفته، نتایج به دست آمده در بخش رایتینگ از توقعاتم دور بود. این واقعیت باعث شده بود که خودم را دستم کم بگیرم و از دادامه را مهاجرت منصرف شوم. تا اینکه یکی از دوستانم این کارگاه را به من پیشنهاد داد که سبب شد من به طور غیرمنتظرهای، در مسیر جدیدی قرار بگیرم. در این کارگاه، تکنیکها و راهکارهای مهمی را برای بهبود مهارتهای نوشتاری در تسک 2 آیلتس فرا گرفتم. از جمله یادگیری انواع ساختارهای مقالات، نکات کلیدی در نوشتن مقدمه، بدنه و پایانبندی، و همچنین تجزیه و تحلیل مباحث مختلف. مربیان با تجربهای که در این کارگاه حضور داشتند، نه تنها به ما اصول مهم نوشتاری را آموختند، بلکه با راهنماییها و نکاتشان، انگیزهای جدید برای بهبود بهترین خودمان در نوشتن ایجاد کردند. این تجربه برایم اثربخش بود و به من اعتماد به نفس بیشتری در خصوص نوشتارهایم داد. پس از پایان کارگاه، متوجه بهبود چشمگیری در نوشتنهای خود شدم. بهبودی که به من اعتماد به نفس جدیدی داد و امیدواری به تسلط بهتر را در اختیارم گذاشت. توانستم نمرهای بین نیم نمره تا یک نمره را در بهترین حالت به نمرههای نوشتاریام اضافه کنم.
تجربیات من از شرکت در کارگاه آمادگی آزمون آیلتس
از آنجایی که تمام کتابهای رایتینگ را مطالعه کرده بودم و باور داشتم که به مهارت نوشتاری بهخوبی مسلطم، بسیار عجیب به نظر میرسید که یک کارگاه یک روزه بتواند تغییری را ایجاد کند و من را به هدفم برساند. اما به دلیلی که تمام راههای ممکن را امتحان کرده بودم و از تجربههای قبلیم آگاهی داشتم، تصمیم به شرکت در این کارگاه گرفتم.
بعد از ثبت نام من از طریق وبسایت www.ielts.safirmall.com، یک اسام اس به من ارسال شد و ثبت نام تایید گردید. من در کارگاه یونی اسکیلز تسک 2 واحد مرکز ثبت نام کرده بودم. در حدودی میدانستم که واحد مورد نظر در کجا واقع شده است، اما نکتهای قابل توجه این است که دو روز پیش از آغاز کارگاه، از سوی خود واحد برگزارکننده با من تماس گرفتهاند. در این تماس، تاریخ و زمان انجام کارگاه یادآوری و جزئیات دقیق آدرس محل برگزاری نیز به من اعلام شد؛ البته اطلاعات مرتبط از طریق یک اس ام اس مجدداً یادآوری شد.
نحوه برگزاری کارگاه آیلتس سفیر گفتمان:
پنجشنبه ساعت 9 صبح، به واحد رسیدم و با راهنمایی کانتر، به اتاق برگزاری کارگاه در واحد انقلاب هدایت شدم. با ورود به اتاق، متوجه شدم که استاد پیش از ما در کلاس حاضر شدهاند. محل برگزاری کارگاه بهخوبی و با آمادهسازی مناسب تجهیز شده بود. در زوایای مختلف اتاق، تلویزیونهایی نصب شده بودند که به شرکتکنندگان امکان مشاهدهی اسلایدها را میداد. این تنظیمات بهگونهای انجام شده بود که هر جای کلاس نشسته بودیم، می توانستیم با وضوح اطلاعات را مشاهده کنیم.
جلسه اول کارگاه با معرفی شرکتکنندگان و به اشتراکگذاری تجربههای آنان در آزمون آیلتس، همچنین بحث در مورد ماک آیلتس و نمرهبخش رایتینگ، با تحلیلهای اولیه از سوی استاد آغاز شد. پس از آن، بلافاصله به سراغ یک تمرین عملی رفتیم تا نحوه استفاده از ساختارها، لغات و گرامر را در بازنویسی جملات محک بزنیم. این تمرین خیلی چالشی بود که باعث شد دیدمان نسبت به حوزههای گرامر که باید تقویتشان کنیم باز بشود و بدانیم چطور باید جملات را Paraphrase کنیم و از ساختارهای بهتری استفاده کنیم.
در نیمهی اول کارگاه، تجربه فوقالعادهای را به دست آوردم. به طوریکه از انتخابم برای شرکت در کارگاه آیلتس و پذیرش پیشنهاد دوستم احساس شادی و خرسندی میکردم. این نیم ساعت اول به اندازهای ارزشمند و آموزنده بود که تجربههای جدید و مفاهیمی که به تازگی یاد گرفته بودم، تمام تردیدهایم را برطرف کرد. مفاهیمی که در اینجا به اشتراک گذاشته شد، از جنس نکات کاربردی بودند که در هیچ کتابی به این صورت نبود. در حقیقت بهترین راهحل برای بهدست آوردن نمره بالاتر در تسک 2 رایتینگ آزمون آیلتس بودند.
بلافاصله پس از این، به مباحث مرتبط با پاراگرافنویسی پرداختیم. یادگیری نکات مهمی درباره نوشتن جمله موضوعی (Topic Sentence) و نحوه گسترش و توسعه پاراگرافها، بخشی دیگر از برنامه بود. این تمرین عملی، چالشی بود که توانست آگاهیام را نسبت به نکات اساسی نوشتاری و نحوه ارتقاء کیفیت متنها افزایش دهد. پس از انجام این تمرین، استراحتی کوتاه و پرانرژی تا 15 دقیقه را داشتیم. در این زمان با چای و کیک از ما پذیرایی کردند تا انرژیمان را تجدید کنیم.
جلسه دوم آغاز شد که در آن به آموزش موضوع مهم Unity و Coherence آغاز شد. ویژگیهای یک پارگراف خوب جمعبندی شد و چند دقیقهای به پرسش و پاسخ گذشت. در ادامه جلسه دوم به بررسی انواع Essayها در رایتینگ تسک 2 پرداختیم و انواع تکنیکهای کاربری برای Paraphrasing رو بررسی کردیم. سپس، با بهرهگیری از هر تکنیک و ترکیب از آنها، چندین و چند جمله را مجدداً بازنویسی کردیم. این تمرینهای عملی به ما اجازه داد تا تاثیر تکنیکها را به طور مستقیم تجربه کرده و از نتایج بهرهوری بیشتری داشته باشیم. با پایان این تمرین، جلسه دوم به اتمام رسید و ما به منظور استراحت نهار به مدت 45 دقیقه مشغول شدیم.
شروع جلسه سوم، با نوشتن پاراگراف اول رایتینگ تسک 2 آیلتس یعنی Introduction آغاز شد. در بخش مقدمه “چه چیزهایی باید بنویسیم، چه چیزهایی را نباید بنویسیم، و چه چیزهایی را میتوانیم بنویسیم” به طور کامل بررسی شد و توسط استاد کلاس به طور مفصل توضیح داده شد. در ادامه جلسه نکات کلیدی و مهم نوشتن بدنه (Body) در رایتینگهای Agree/Disagree توضیح داده شد و با تمرین عملی یک رایتینگ کامل نوشته و راهنماییهای مربوط به نحوه نگارش پاراگراف پایانی یا خلاصه (Conclusion) تدریس شد.
پس از اتمام جلسه سوم، به مدت 15 دقیقه به استراحت پرداختیم که با پذیرایی نیز همراه بود. در این بازه زمانی، خودمان را برای جلسه آخر کارگاه رایتینگ آیلتس آماده میکردیم. جلسه آخر با معرفی روشها و تکنیکهای نوشتن مقالات گفتوگویی (Discussion Essays) آغاز شد. نمونههای عملی از این نوع نگارش به ما ارائه شدند تا با روشهای بهکارگیری واژگان و ساختارهای مناسب در این نوع تسک آشنا شویم.
در ادامه جلسه آخر، انواع دیگری از نمونه سوالات مربوط به تسک 2 رایتینگ آیلتس مورد بررسی قرار گرفت. با تمرینهای عملی و به اشتراک گذاری نکات کلیدی، اصول و تکنیکهای مرتبط با این انواع سوالات، به صورت جامع مورد بحث و توضیح قرار گرفتند. در طی این مرحله، تقریباً تمام نکات و مهارتهای مورد نیاز برای نگارشهای مختلف مورد بررسی و تمرین قرار گرفت.
در نیمهی آخر کلاس، استاد به تفصیل معیارهای نمرهدهی در آزمون رایتینگ آیلتس را تشریح کرد. این توضیحات به ما کمک کرد تا بهتر درک کنیم که ارزیابی نمره در اینبخش چگونه انجام میشود. در پایان، جلسه چهارم کلاس به پایان رسید و این دوره آموزشی نیز به اتمام رسید.
حسن ختام تجربیات من از شرکت در کارگاه یک روزه آیلتس
در کل، تجربه کارگاه یک روزه یونی اسکیلز در زمینهی رایتینگ تسک 2، ارائه شده توسط موسسه سفیر بسیار شگفتانگیز بود. این کارگاه برای تمامی افرادی که نیازمند به جمعبندی جوانب مختلف رایتینگ تسک 2 هستند، بسیار مناسب است. مواردی که در این کارگاه ارائه میشود، از جنس محتواهای پربار و پیچیده است. بنابراین، توصیه میشود که در شب قبل از برگزاری کارگاه به یک استراحت خوب و کافی دست پیدا کنید تا در طی جلسه با انرژی و آمادگی کامل شرکت کنید.
بهعلاوه، بعد از حضور در این کارگاه، در آزمون آیلتس شرکت کردم و موفق شدم به نمره 7.5 در رایتینگ دست یابم. این تجربه نشان میدهد که شرکت در این کارگاه تأثیر قابلتوجهی بر بهبود مهارتهای نگارشی دارد و به بهتر کردن عملکرد آزمونی شما کمک میکند. به همه داوطلبانی که قصد شرکت در آزمون آیلتس را دارند، این کارگاه را بهشدت توصیه میکنم.
کارگاه آموزشی آیلتس
داستان کوزهگری که به شاگردش راه و روش درست کردن کوزههای گلی را آموزش میداد شنیدهاید؟ همان داستانی که شاگرد کوزهگر از اول تا آخر مراحل کار را مطابق راهنماییهای استادش انجام میداد ولی کوزهای که عاقبت از کوره درمیآمد، هیچ وقت همانی نمیشد که شاگرد بینوای ما انتظار داشت. قضیه این بود که استاد ناقلا همهی مراحل را موبهمو به شاگردش یاد داده بود، مگر همان فوت آخری که کوزه پخته شده را براق و زیبا میکرد. اگر به دنبال گرفتن نمره بالای 7 در آزمون آیلتس هستید، باید به دنبال همان فوت کوزهگری مخصوص باشید، یعنی درست همان چیزی که استادان برجسته سفیر در کارگاه فشرده آیلتس در اختیارتان میگذارند. پیشنهاد میکنیم تا پایان این مطلب همراه ما باشید تا با ورک شاپ آیلتس بیشتر آشنا شوید.
قدم اول را محکم و استوار بردارید
یک لحظه خودتان را به جای شاگرد کوزهگر بگذارید. اشتیاق بیاندازهای برای یاد گرفتن دارید، آینده و شغلتان در گروی یادگیری همین کوزهگری است و فعلا به چیزی غیر از این فکر نمیکنید. خب در قدم اول باید تمام مقدمات و پیشنیازها را یاد بگیرید و تا میتوانید، از سطح اولیهای که در آن بودهاید، فاصله بگیرید. باید بگوییم شما و هدفتان نیز به عنوان یک زبانآموز فرق چندانی با یک شاگرد کوزهگر ندارید. پس در قدم اول واقعبین باشید، فرصتها و محدودیتها را لحاظ کنید و با مشاوره گرفتن از کاربلدهای این حوزه، بهترین برنامه را در مدت زمانی که در نظر گرفتهاید، دریافت کنید. درنهایت شما میتوانید با پیگیری یک برنامهی درست و تلاش مداوم از مرحله مقدماتی و متوسط بگذرید و به یک نقطه امن و قابل اتکا برسید. حالا نوبت به پرتاب تیر آخر یا همان فوت کوزهگری میرسد
فوت آخر؛ کارگاه فشرده آیلتس
فرض کنید مسیر یادگیری و پیشرفت را در مدت زمانی که در نظر داشتهاید، گذراندهاید. دایرهی لغاتتان را افزایش دادهاید؛ به گرامر مسلط هستید؛ از شنیدن سخنرانیها یا مکالمههای مختلف گیج نمیشوید، توانایی نوشتن یک متن بدون غلط را دارید و اگر همین فردا در آزمون ماک آیلتس شرکت کنید، نمره قابل قبولی بهدست میآورید. در این مرحله، پیشنهاد ما این است که دست نگهدارید و عجله را کنار بگذارید. هنوز نکات ریزی وجود دارند که با یادگیریشان میتوانید به نمرهی بالاتر از 7 فکر کنید. استادان سفیر در هر کدام از مهارتهای چهارگانه حرفهایی برای گفتن دارند که در کارگاه فشرده آیلتس با شما درمیان خواهند گذاشت.
کارگاه آموزشی آیلتس (مهارت نوشتن) Uni-Skills Writing
ورکشاپهای Writing در شاخههای Academic و General برگزار میشوند. شما با توجه به چیزی که در نظر دارید و شاخه مورد نظرتان میتوانید در هر دورهای که بخواهید ثبتنام کنید. در این دورهها سوالات گوناگون Writing بررسی میشوند و شما برای روبهرو شدن با هر نوع سوالی آماده میشوید. استادان برجسته سفیر که در برگزاری ماک آیلتس هم دستی دارند، نکات مورد نظرشان را ریزبهریز در اختیارتان میگذارند و خیالتان را تا حد زیادی برای آزمون اصلی راحت میکنند.
کارگاه فشرده آیلتس یک روزه مهارت شنیدن Uni-Skills Listening
سوالات Listening در آزمون آیلتس ویژگیهای خاص خودشان را دارند. از طرفی در این مرحله از آزمون ممکن است با لهجههای مختلف و سرعت گفتار بالا مواجه شوید و همهی اینها میتوانند ترسناک باشند. در این مرحله انگار قرار است از پلههای یک سرسرهی بلند، بالا بروید که اگر هول شوید یا حواستان پرت شود با سر به زمین میخورید و هر چه در مدت یادگیری رشته بودید پنبه میشود. استادان سفیر فکر همه جا را کردهاند و تمام چالشهایی را که ممکن است، سر راهتان قرار بگیرند، پیشبینی کردهاند. در ورک شاپ آیلتس استادان سفیر تکنیکهایی برای پاسخ دادن به سوالات در کوتاهترین زمان ممکن به شما آموزش میدهند.
از طرفی در کارگاه فشرده آیلتس شما یاد میگیرید اگر در هنگام آزمون از سوالی رد شدید و جواب را گم کردید، چه عکسالعملی داشته باشید و به سوالات چطور پاسخ دهید. خلاصه تمام نکات ریز و درشت Listening در این کارگاه منتظر شما هستند.
کارگاه فشرده آیلتس یک روزه Uni Skills Reading
برای پاسخ به سوالات Reading ممکن است با چالشهای زیر روبهرو شوید:
- کلمهها و لغات ناآشنا
- متنهای سنگین و تخصصی
- زمان کم و پاسخگویی کُند
- آشنایی کم با نوع متنهایی که در انتظارتان است
- و…
در ورک شاپ آیلتس برای هر کدام از چالشهای زیر، راهکار مناسب و فکرشده دریافت میکنید. استادان برجسته سفیر شما را با انواع متنهای General و Academic آشنا میکنند، تفاوتها و شباهتهای بین این دو را برایتان باز میکنند و به شما یاد میدهند چطور در کمترین زمان به سوالات پاسخ بدهید.
کارگاه آموزشی آیلتس Uni-skills مهارت Speaking
در این کارگاه نکاتی به شما یاد داده میشود که با استفاده از آنها بتوانید هرچه بهتر و کاملتر در مورد ایدههایتان صحبت کنید. استادان کاربلد سفیر همچنین نکتههایی را در مورد ساختارهای گرامری که بهتر است استفاده کنید به شما یاد میدهند. بهعلاوه شما با شرکت در این کارگاه میفهمید استفاده از چه نوع کلماتی میتواند نمرهتان را بالاتر ببرد.
یک کارگاه همه چیز تمام
وقتی قرار است در کارگاه یا ورکشاپی شرکت کنیم، بیشتر به محتوا و دستآوردهایی که برایمان دارد توجه میکنیم ولی همیشه گوشهی چشمی هم به حاشیههایی مثل دسترسی به محل کارگاه، پذیرایی، استادان و… داریم. خواه ناخواه برایمان مهم است برای این که وقتمان تلف نشود، به یک آدرس سرراست برویم و خیالمان بابت نهار و… راحت باشد.
ورک شاپ آیلتس سفیر ، استادان برجسته و کاربلدی دارد که خودشان ممتحن ماک آیلتس هستند و بنابراین با تمام زیروبمهای آزمون آیلتس آشنایی دارند و نکتهها را ریزبهریز و موبهمو در اختیارتان میگذارند.
از طرفی لازم نیست مدت زیادی را برای رسیدن به مکان مورد نظر صرف کنید، چون با مترو بهراحتی به مکان برگزاری کارگاه فشرده آیلتس دسترسی خواهید داشت. البته برگزارکنندگان کارگاه، برای صرفهجویی در زمان، به فکر ناهار و پذیرایی از شرکتکنندهها هم بودهاند، پس با خیال راحت میتوانید از این کارگاه همه چیز تمام، استفاده کنید.
حرف آخر
همیشه قرار نیست با خواندن کلی کتاب یا شرکت کردن در هزار جلسه کلاس به آن چیزی که میخواهید برسید. گاهی چیزهایی که میدانید برای آزمون کافی یا حتی زیاد است ولی چون مثل شاگرد کوزهگر، فوت کوزهگری را نمیدانید هر لحظه گیجتر و ناامیدتر میشوید و هر چه فکر میکنید به جایی نمیرسید. اینطور وقتها یک تلنگر یا جمعبندی لازم است، باید کسی باشد و کمک کند که ذهن و دانستههایتان را مرتب و دستهبندی کنید و بیشترین استفاده را از آن چیزی که میدانید، بکنید. ورک شاپ آیلتس سفیر دقیقا چنین جایی است. همان جایی که فوت آخر آزمون آیلتس را یاد میدهند.
- سفیرمدیا
- فروردین 18, 1404