چگونه مهارت رایتینگ به زبان انگلیسی خود را تقویت کنیم؟

ارتقاء مهارت Writing به زبان انگلیسی، یکی از کاربردی ترین مهارت هایی است که می توانید کسب کنید و عملکرد خوب شما در این مهارت نمایشگر تخصص و مهارت در زبان انگلیسی است هم برای زبان آموزان هم برای کسانی که زبان مادری شان، زبان انگلیسی است.

توانایی نوشتن در زبان انگلیسی از آن دسته مهارت هایی است که بدون شک در آینده به آن نیاز بسیار ییدا خواهید کرد. برای تقویت این مهارت کاربردی راهکارها و وب سایت های زیادی وجود دارند که در این مقاله به بررسی آنها خواهیم پرداخت. انتخاب منبع مناسب یکی از اصلی ترین گام ها برای تقویت مهارت مهم رایتینگ انگلیسی است.

برای اینکه منبع مناسبی را انتخاب نمایید دقیقا باید بدانید در کدام حیطه باید دانش زبان انگلیسی تان را بهبود ببخشید. آیا مشکل شما گرامر های ساده یا غلط های دیکته ای است یا مشکل پایه ای تر است و نیاز به تقویت دانش عمومی زبان انگلیسی تان دارید؟

راهکارهایی برای تقویت مهارت رایتینگ

گام اول برای داشتن یک متن کامل، بدون ابهام، روان و سلیس چک کردن گرامر و دیکته کلمات است. ذکر این نکته ضروری است که در سطوح مقدماتی شما نمی توانید با کمک وب سایت ها متون خود را چک نمایید چون احتمالا متون کوتاه تری می نویسید و یا از دایره گرامر و یا لغت وسیعی استفاده می کنید.

پس بهتر است با شرکت در کلاس های تقویت زبان عمومی، رایتینگ خود را بهتر کنید یا برای تقویت مهارت نوشتاری تان معلم خصوصی بگیرید. یک از مم ترین کارهایی که می توانید برای تقویت مهارت رایتینگ تان انجام دهید خواندن بلاگ ها و وبسایت ها به زبان انگلیسی است. با مطالعه بلاگ ها به زبان انگلیسی هم با نحوه نوشتن صحیح آشنا می شوید و هم دایره لغت و ساختار های زبان انگلیسی تان را ارتقا می بخشید و در نهایت دانش عمومی تان در مورد یک موضوع را نیز بهتر می کنید.

راهکار دیگر برای بهبود مهارت رایتینگ تان، نوشتن اتفاقات روزمره است. هر روز خود را مجبور کنید تا در مورد اتفاقات روزمره تان یک متن با تعداد مشخصی کلمات بنویسید و تعداد کلمات را روزانه یا هفتگی افزایش دهید. نکته طلایی یا همان فوت کوزه گری تقویت رایتینگ انگلیسی استمرار در نوشتن و تکرار این عادت به صورت روزانه است. شما می توانید از کتاب های تقویت رایتینگ مناسب سطحتان استفاده نمایید.

خرید کتاب آموزش writing انگلییسی

برای بهتر شدن در رایتینگ، یکی از مهم ترین توانایی هایی که باید در خودتان رشد دهید، توانایی تصحیح متن هایتان است. حتما می پرسید چطور؟ بعد از اتمام رایتینگ تان آن را کنار بگذارید و یک یا دو روز بعد به سراغش بروید و دوباره متن را از ابتدا بخوانید.

آیا می توانستید از لغات بهتری استفاده کنید؟ آیا ساختارهای گرامری بهتری به ذهنتان می رسد؟ دیکته کلمات چطور؟ آیا همه کلمات را درست نوشته اید؟ متن خود را بازنویسی کنید. بسته به سطح زبانتان در این مرحله می توانید از جملات با لحن مجهول هم استفاده کنید. هنوز هم دنبال راهکاری برای بهتر نوشتن هستید؟ دایره لغت تان را افزایش دهید.

از کتاب هایی لغت مثل آکسفورد ورد اسکیلز مناسب سطح تان استفاده کنید فیلم و سریال های بروز دنیا را ببینید و لغات و اصطلاحات کاربردی را در دفترتان یاداشت کنید و در متن های تان از آنها استفاده نمایید. 4 وب سایت برای تقویت مهارت رایتینگ

  1. Grammarly

وب سایت Grammarly یکی از کاربردی ترین وبسایت ها برای تصحیح رایتینگ است. در نسخه مجانی این سایت شما می توانید غلط های واضح گرامری و ویرایشی خود را تصحیح نمایید. این وب سایت همچنین بسته به لحن نوشته تان و جایی که می خواهید متن تان را ارائه دهید پیشنهاداتی برای بهبود ساختار نیز ارائه می دهد. استفاده از این وب سایت به زبان آموزان سطح اینترمدیت به بالا توصیه می شود.

آیا فکر می کنید فقط کسانی که در حال یادگیری زبان انگلیسی هستند می توانند از این وب سایت استفاده نمایند؟ پاسخ ما به شما “نه” است. این وبسایت توسط افراد بومی و برای چک کردن لحن و نکات ویرایشی مورد استفاده قرار می گیرد. نقطه قوت این وب سایت بلاگ است. در بلاگ این سایت متونی همراه با نکات کلیدی و کاربردی و موضوعات بروز قرار داده می شود که با مطالعه آن می توانید دانش عمومی و تخصصی زبان انگلیسی تان را ارتقاء دهید.

  1. Cambridge English Write & Improve

سایت Cambridge English ستاره طلایی یادگیری و آموزش زبان انگلیسی است. منابع آموزشی تولی شده توسط این وبسایت بسیار حرفه ای و قابل اتکا هستند. سایت English Write & improve هم از آن دسته خدماتی است که با استفاده از آن هم می توانید سطح رایتینگ خود را برای اساس سیستم CEFR بسنجید و متن خود را از لحاظ گرامر، لغت و دیکته هم بسنجید.

  1. British Council

بخش رایتینگ در سایت British Council مخلوطی از فعالیت ها و نکات کاربردی برای بهبود مهارت رایتینگ است. محتویات این وبسایت برای همه زبان آموزان مناسب است و از لحاظ درجه سختی و ترتیب قرار گرفتن فعالیت ها کاملا مناسب افرادی است که میخواهند زبان انگلیسی را به صورت خودآموز فراگیرند.

  1. 750 words

اگر از آن دسته زبان آموزانی هستید که همیشه از نوشتن رایتینگ فراری هستید و آن را به روزهای دیگر موکول می کنید این وب سایت برای شما مناسب است. تا به اینجا سایت هایی که به شما کمک می کنند تا رایتینگ تان را از لحاظ گرامری چک کنید و لغات بهتری استفاده کنید را بهتان معرفی کرده ایم.

اما بعضی وقت ها تنها کاری که لازم است انجام دهید این است که فقط بنشینید و بنویسید. این سایت به شما انگیزه می دهد تا هر روز حداقل 750 کلمه بنویسید. ایده جذابی است نه؟ علاوه بر اینکه شما را مجبور به نوشتن می کند به شما بازخوردهای کاربردی در مورد نحوه نوشتن و لغات و ساختارها هم ارائه می دهد. تمرین هر روز نوشتن مهترین قدم در راه ارتقا مهارت رایتینگ شماست.

مطالب مرتبط:
بعد از انگلیسی چه زبانی یاد بگیریم
مزایای یادگیری زبان در خارج از کشور
یادگیری زبان انگلیسی در کوتاهترین زمان
بهترین منابع برای یادگیری زبان بدون کلاس
10 توصیه برای یادگیری سریع زبان انگلیسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
مقایسه